Få en skræddersyet løsning
tilpasset din branche


Hos Frellsen kaffe tilpasses vores kaffeløsninger altid til den enkelte virksomhed.
Vi ved af erfaring at ingen virksomheder er ens og for mange
gælder der nogle helt særligt branchespecifikke
omstændigheder som man bør tage med i sine betragtninger.
Vi ville derfor aldrig tilbyde den samme kaffeløsning
til et hotel, som vi ville tilbyde en cafe, en produktionsvirksomhed
eller et kontorfællesskab

 

Chokolade til erhverv

I din kaffeløsning har du mulighed for at købe chokolade til dine medarbejdere og forretningsforbindelser også.

 

      Find den rette
      kaffeløsning til
      din virksomhed 

 

Animo

Animo fremstiller kaffeudstyr og automater i premium kvalitet - brugervenlige maskiner, som er slidstærke og nemme at vedligeholde. Maskinerne leverer et bredt sortiment af friske, varme drikke hele tiden.

Wittenborg

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler

Rex-Royal

Rex-Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op hvilket gør det til en perfekt kaffemaskine til små og store virksomheder.

Vælg imellem mere end 20 forskellige typer kaffe fra hele verden

Hos Frellsen kaffe stræber vi efter at levere den bedst tænkelige kop kaffe. Vi udvælger og importerer selv de rå bønner fra en række af verdens bedste kaffeproducerende lande, hvorefter vi selv blander, rister og maler bønnerne på vort moderne risteri i Roskilde. På den måde har kan vi skabe præcis de smage som vi ønsker og vi kan altid stå inde for kvaliteten. Derfor tør vi også sige, at vi helt sikkert har en eller flere kaffeblandinger som vil falde i jeres smag. Og alle vores blandinger kan selvfølgelig købes engros! 

Drik din kaffe med god samvittighed

For os er det ikke bare vigtigt at lave en velsmagende kop kaffe. Det er også vigtigt for os, at vores kaffe bliver produceret på en ansvarlig måde som bidrager til både at mindske vores klimaaftryk og til at give vores samarbejdspartnere en god tilværelse. Derfor er mange af vores kaffeblandinger selvfølgelig fair-trade-mærket. 

Få personlig rådgivning landets bedste kaffekonsulenter

Udover at tilbyde noget af det bedste kaffe og de bedste kaffemaskiner så får du med en kaffeløsning hos os, også adgang til den bedste kafferådgivning i landet. Vi har dygtige og erfarne kaffekonsulenter i hele landet. En kaffekonsulent kan både hjælpe dig med at finde den helt rette kaffemaskine og ikke mindst den rette type samt mængde af kaffe. 
Vi lægger stor vægt på at give rigtig og troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger. For os handler det aldrig om lave den dyreste løsning men i stedet om at lave de rigtige løsninger. Vi ved også godt at i takt med at virksomheder udvikler sig, så gør deres kaffeforbrug også. Og når det sker vil vi ikke være mere end et opkald eller en mail væk – altid klar til at hjælpe og vejlede dig. 

 

Kaffemaskiner tilpasset alle behov

Udover at få glæde af vores skønne kaffe, så indeholder vores kaffeløsninger også en række af de bedste kaffemaskiner og kaffeautomater på markedet. 

Dit valg af kaffemaskine er lige så vigtigt som dit valg af kaffe. Vi fører dog udelukkende kaffemaskiner fra veletablerede brands, som er garant for kvalitet. Vores kaffemaskiner og automater kommer derfor primært fra følgende producenter:

Rex Royal
Wittenborg
Necta
La Radiosa
​• Bravilor Bonamat

Frellsen rød

Rød Frellsen i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Indonesien (Java). Denne blanding udnytter særpræget fra Colombia og Java, der giver en blød, rund og liflig kop kaffe.

Frellsen gourmet

Denne kvalitetskaffe i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Colombia, Østafrika, Brasilien og Centralamerika. Den fyldige, friske og runde smag giver blandingen et særpræg og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Frellsen økologisk

Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet.

 

Rådgivning med kunden i centrum

Få besøg af en af vores erfarne konsulenter - der sammen med dig vil gennemgå jeres forbrug og ønsker.