Kaffemaskiner til kontorer

Hos Frellsen har vi kaffemaskiner og kaffeautomater, der passer til både små og store kontorer.
Find den bedste kaffemaskine til dit kontor i dag.

Få den rette kaffemaskine til dit kontor

Hvis der er noget, som betyder noget på en arbejdsplads, så er det kaffen.
Kaffemaskinen er noget at det første vi vender os imod, efter vi er mødt ind om morgen og har sagt 'Godmorgen' til kollegaerne.
Kaffe er også helt afgørende for at mange kan få en god start på dagen og komme i gang med arbejdet på den bedste måde.

Dit valg af kaffe kan derfor ofte spores direkte til dine medarbejderes generelle trivsel. Og det slet ikke så underligt.

Men udover at kvikke os op om morgenen, så er kaffemaskinen i køkkenet også et socialt samlingspunkt i mange virksomheder.
For det er ofte ved kaffemaskinen man mødes og taler sammen og udveksler spændende historier.
Så uden god kaffe og en god kaffemaskine, er det svært at få en rigtig god arbejdsplads.

Men i takt med at virksomheder vokser, bliver det kun mere og mere kompliceret at vælge den bedste kaffeløsning.
For jo flere medarbejdere du har på kontoret, jo flere holdninger vil der også være til, hvad den bedste kaffe er.

Vores forskellige typer af kaffemaskiner

En verden af kaffe

Derfor har de fleste kontorer brug for en kaffemaskine, der kan lave mange forskellige typer kaffe fra en klassisk sort kaffe, til en god cafe latte, samt en espresso.
Derudover skal man også altid tænke på dem som hellere vil drikke te eller eventuelt en lækker varm kakao.
Ved at vælge en kaffemaskine med et stort repertoire sørger du for, at både dine medarbejdere, kunder og gæster kan få en god kaffeoplevelse.

Sidst men ikke mindst, så skal en kaffemaskine på kontoret også kunne lave rigtigt mange kopper kaffe.
Jo større din virksomhed er og bliver, jo flere kopper kaffe, skal der brygges hver dag.

Hos Frellsen finder du et stort udvalg af forskellige kaffemaskiner og kaffeautomater, der hver især er tilpassede helt unikke behov.
I vores sortiment finder du således kaffemaskiner, der passer til alle typer af kontorer fra det lille kontor med få medarbejdere til de mellemstore kontorer med 10-30 medarbejdere til de helt store kontorer med mere end 50 eller flere hundrede medarbejdere, hvor der altid er stor travlhed og masser af mennesker. I vores kaffeløsninger indgår også oplæring i både brug- og vedligeholdelse af kaffeamaskinerne. Derudover tilbyder vi også løbende service af alle kaffemaskiner. 

Få en skræddersyet løsning der dækker jeres behov

Kaffemaskiner er dog ikke det eneste, vi har på menuen.
Vi har selvfølgelig også masser af god kaffe af bedste kvalitet.

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe til danskerne på arbejdspladsen.

Der findes således masser af Frellsen kaffe og kaffemaskiner på en lang række danske restauranter, cafeer og kantiner rundt omkring i landet.

Endvidere har vi varmt/koldtvandsmaskiner, snackautomater, te, flødeboller, chokolade, tilbehør til kaffe - kort sagt alt til pausen.

Vores mest populære maskine

Rex Royal

Rex Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op. Let betjening og renseprogram gør Rex Royal til en fornøjelse at arbejde med.
 

Svaret på dine bønner

Find den bedste kaffeløsning til jeres behov

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at der allerede står 'Frellsen' på hver sjette kop kaffe, der serveres i danske virksomheder.
Udover vores kaffemaskiner, så har vi også et stort udvalg af kaffe fra hele verden. Samlet set har vi mere end 25 forskellige kaffer. Fælles for dem alle er at vores kaffe er lavet af kaffebønner af højeste kvalitet. Desuden er langt de fleste af vores kaffer selvfølgelig økologiske.
Vi udvælger og importerer selv vores kaffebønner fra de bedste kaffeområder i verden, hvorefter vi selv blander, rister og maler dem på vores moderne risteri i Roskilde. Ved at importere kaffebønner fra en række forskellige lande over hele verden og have vores eget risteri, kan vi selv styre præcis, hvilken smag vi gerne vil skabe. Det er særligt af denne grund at en kop Frellsen kaffe bare smager af mere.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken kaffemaskine der passer bedst til dit kontor og virksomhed, så kontakt os i dag. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rette kaffeløsning, der passer til jeres kontors behov.