Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er den mest udbredte industri kaffemaskine til professionel erhversmæssig brug. Her er vist vores udvalg af maskiner.

MONDO / MATIC

Frisk filterkaffe, selvfølgelig brygget med filterapparater fra Bravilor Bonamat!
Sortimentet består af forskellige apparater, således at der overalt, hurtigt og let, kan laves herlig kaffe. Rustfrit stål i ypperste kvalitet med sorte sider giver en moderne og stilren udstråling. Betjeningsknapper med LED lys, filtertragt i rustfrit stål og de forsænkede varmeplader gør kaffemaskinerne meget brugervenlige. Betjening og vedligeholdelse klares i en håndevending. Signaler fortæller, når kaffen er klar, og når der skal afkalkes.

 

Brochure 
Vejledning 

Bonamat SPRSO

 
Denne bean2cup-maskine forener det simple fra en husholdnings-espressomaskine med ydeevnen fra en professionel kaffeautomat - Bonamat SPRSO er lille, stærk og har et nydeligt og diskret design.
 
 

 

Brochure 
Vejledning 

TH / THA

Driftsikker kaffemaskine der brygger kaffen direkte i termokande.

Simpel og god løsning både for kaffekvaliteten og miljøet da energiforbruget er på et minimum. Med afkalknings indikator og kaffe klar signal. Kalkfilter påkrævet.

Brochure 
Vejledning 

B5 / B10 / B20 / B40

Bonamats unikke og driftsikre bryganlæg. Høj kapacitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Fra 5 – 20 liter kaffe pr. bryg. Let at betjene og rengøre.

Vælg blandt vores mange gode kaffer i portionsposer der passer til maskinen. Kalkfilter påkrævet.

BOLERO 1

Til instant kaffe eller chokolade. Denne kompakte maskine giver dig mulighed for flere varme drikke.

Det særlige mixer system fra Bravilor giver drikkene en særlig cremet smag. Thevand i separat udløb. Afkalknings indikator samt arbejdsbesparende rengøringsprogram. Energispare funktion. Kapacitet pr. time ca. 30 liter. Kalkfilter anbefales.

Brochure
Vejledning

 

HWA70 VANDVARMER

Effektiv og driftsikker vandvarmer til te, stempelkaffe m.m. Let at betjene med taster til både kop og kande.

Stor kapacitet sikrer adgang op til 70 liter pr. time. Afkalknings indikator sikrer en let og problemfri vedligeholdelse og drift af maskinen. Kalkfilter anbefales.

Brochure 
Vejledning 

BOLERO XL

Til instant kaffe. Denne kompakteog veldesignede maskine der kan fremstille alle kaffe-, espresso-, mælke- og chokoladebaserede drikke.

Separat thevands udløb. Enkel at betjene og rengøre via renseprogram. Afkalknings indikator samt energispare funktion. Kapacitet pr. time ca. 30 liter. Kalkfilter anbefales.

Brochure
Vejledning

BOLERO TURBO

Til instant kaffe. Denne kompakte og veldesignede maskine der kan fremstille alle kaffe-, espresso-, mælke- og chokoladebaserede drikke.

Separat thevands udløb. Enkel at betjene og rengøre via renseprogram. Afkalknings indikator samt energispare funktion. Kapacitet pr. time ca. 30 liter. Kalkfilter anbefales.

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger til virksomheder af alle størrelser.

Vi har konsulenter i hele Danmark. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.

BONAMAT KAFFEMASKINE TIL PROFESSIONEL BRUG

Bonamat producerer markedets bedste filterkaffemaskiner til professionel brug. Virksomheden Bravilor Bonamat er europæisk markedsleder med over 65 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af filterbryg kaffemaskiner. Vi tilbyder en bred vifte af Bonamat kaffemaskiner, som dækker behovene i både små og store miljøer. Alle har brug for god kaffe, så vi kan levere en Bonamat kaffemaskine, der opfylder de drømme, du måtte have til jeres kaffeforsyning. Vælger du en Bonamat kaffemaskine, er du og dine kolleger sikret en perfekt kop kaffe brygget med klassisk filter, som vi har tradition for i Danmark.

Din nye Bonamat kaffemaskine brygger kaffe af højeste kvalitet, som smagsmæssigt er på højde med, hvad en barista kan brygge. Med vores mange års erfaring med kaffebrygning kan vi nemlig hos Frellsen forkæle dine smagsløg med mange forskellige gode kaffetyper. Den optimalt malede kaffe leveres i portionsposer, der passer til Bonamat kaffemaskinen, så du får korrekt dosering og dermed den helt rigtige oplevelse hver gang – uanset, hvis tur det er til at sætte en kande kaffe over. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dit behov. Du kan kontakte din lokale Frellsen konsulent her.

STILSIKKER BRAVILOR BONAMAT KAFFEMASKINE

En Bonamat kaffemaskine er så enkel at betjene, at alle kan være med. Derfor kan du trygt vælge en mindre Bonamat kaffemaskine til et miljø med færre medarbejdere, eller hvor der ikke er køkkenpersonale til at holde opsyn, fx i et pauserum, personalekøkken eller en skurvogn. Din nye Bonamat kaffemaskine optager ikke ret meget plads. Den enkle udformning og det stilrene design gør den let at placere overalt. Dertil består kaffemaskinen af komponenter af ypperste kvalitet. De driftssikre Bonamat kaffemaskiner kræver heller ikke ret meget vedligeholdelse, så du kan glæde dig til, at kaffemaskinen år efter år forsyner dig og dine medarbejdere med lækker filterkaffe. Samtidig holdes kaffen varm ved den optimale temperatur med den intelligente varmeplade. Den ekstra varmeplade og den ekstra kande, som findes på flere modeller, er med til at øge kapaciteten på de ellers små maskiner.

BONAMAT KAFFEMASKINE MED MUSKLER

Lad dig ikke snyde af det enkle ydre: Bonamat kaffemaskiner har en høj kapacitet, så ingen behøver gå forgæves efter kaffe. Kaffemaskinerne fås fra 5-40 liter kaffe pr. bryg. Eksempelvis kan den velkendte Bonamat Matic brygge 12 kopper kaffe på bare 6 minutter – eller 18 liter i timen. Har du brug for større kapacitet, findes der en endnu mere stabil Bonamat kaffemaskine til dig! Eksempelvis har Bonamat udviklet filterbryggere med to kamre, så du lynhurtigt kan brygge to kander kaffe ad gangen. Det åbner desuden op for muligheden for at tilbyde to forskellige slags kaffe, fx almindelig og koffeinfri. Kapaciteten afgøres naturligvis også af vandtankens størrelse. Fordelen ved en Bravilor Bonamat kaffemaskine med indbygget vandtank er, at den kan placeres hvor som helst uden hensyntagen til vandnettet. Til gengæld kan visse af Bonamats modeller sluttes direkte til vandforsyningen, så du slipper for at holde øje med vandstanden og fylde tanken op manuelt. Mondo-serien med indbygget vandtank har dog en indikator, der viser, hvornår du igen må fylde vand på kaffemaskinen.

AFKALKNING AF DIN NYE BONAMAT

Hvis din Bonamat kaffemaskine ikke bliver afkalket, når den trænger, kan det give overgang i maskinen, og det forringer samtidig kaffens smag. Frellsens afkalker leveres uden beregning til kaffebrygningsanlæg, der er udlånt af Frellsen. Bonamat kaffemaskinerne er desuden indbygget med en afkalkningsindikator, så du bliver gjort opmærksom på, hvornår kaffemaskinen trænger til at blive afkalket.