Køb kaffe engros hos Frellsen

Hos Frellsen stræber vi efter at levere den bedste kaffe til både små og store virksomheder. Vi har mere end 25 forskellige typer frisk kaffe på hylden, som kan købes engros. Tag et kig på vores udvalg og find den rette type kaffe til din virksomhed.

Med os som jeres kaffeleverandør kan i være sikker på aldrig at løbe tør for kaffe.

Frellsen rød

Rød Frellsen i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Indonesien (Java). Denne blanding udnytter særpræget fra Colombia og Java, der giver en blød, rund og liflig kop kaffe.

Frellsen gourmet

Denne kvalitetskaffe i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Colombia, Østafrika, Brasilien og Centralamerika. Den fyldige, friske og runde smag giver blandingen et særpræg og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Frellsen økologisk

Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet.

Vælg imellem mere end 25 typer god kaffe fra hele verden

At finde og vælge en den rette kop kaffe kan være en stor udfordring for mange virksomheder. På den ene side vil man gerne servere en kaffe, som både glæder kunder og kollegaer, og som er til at betale på samme tid.

Men bare rolig, det behøver ikke at være svært at gøre alle glade.

Vi fører selv et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Samlet set har vi mere end 25 forskellige typer kaffe, som kan købes engros i store mængder.

Vi udvælger og importerer selv kaffen fra de bedste egne i verden

hvorefter vi selv blander, rister og maler vores kaffebønner på vores moderne risteri i Roskilde. Vores chokolade fremstilles ydermere uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner og de bedst tilgængelige råvarer.

Vores bønner kommer fra en række forskellige lande såsom Honduras, Peru, Brasilien, Columbia, Afrika og Vietnam blot for at nævne nogle. Fælles for alle vores lande er dog at de producerer kaffe af meget høj kvalitet, som giver de bedste forudsætninger for at lave unikke smagskombinationer.

I vores sortiment finder du ydermere flere former for økologisk kaffe, samt ikke mindst fair-trade kaffeblandinger.

Find den rette kaffe til jeres behov

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe i dansk erhvervsliv.
Men kaffe er ikke det eneste vi tilbyder. For som kunde hos Frellsen får du også adgang til vores dygtige og erfarne kaffekonsulenter.

Vores kaffekonsulenter vil sammen med dig gennemgå jeres forbrug samt høre om jeres udfordringer og ønsker.
På den måde kan vi sikre, at I får en kaffeløsning der er tilpasset til jeres behov.

Vi er således vant til at lave unikke kaffeløsninger tilpasset virksomheder
herunder blandt andet til butikker, caféer, hoteller, restauranter, kantiner, og kontorfællesskaber inden for en bred vifte af brancher og industrier.

Altid punktlig levering

Udover vores udsøgte kaffe og service er det også vigtigt for os at kunne tilbyde de bedste og mest fleksible leveringsmuligheder.
Derfor har vi valgt at have egne chauffører, da vi ønsker at sikre god, stabil og personlig levering.
Hvert distrikt har sin egen chauffør og det betyder, at du altid får besøg af den samme person, der sikkert leverer dine varer ind på hylden eller til sin anviste plads.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du stadig har svært ved at vælge hvilken kaffe der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os i dag.


Vores dygtige kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rette kaffeløsning.