Personalegoder


Personalegoder spiller en vigtig rolle i arbejdspladskulturen, da de bidrager

til at øge trivsel, motivation og loyalitet blandt medarbejderne.
En af de mest populære former for personalegoder
er fødevarer og her er kaffe og chokolade to af de mest elskede produkter. 

Den gode kaffepause

Personalegoder med kaffe og chokolade er også en enkel, men effektiv måde at øge produktiviteten, når medarbejderne er ved at gå sukkerkolde om eftermiddagen. Hvis du leder efter en nem måde at gøre en positiv forskel på din arbejdsplads, så er du meget velkommen til at kontakte os, for at høre mere om, hvordan vi sammen kan skabe den gode kaffepause for dig og dine kollegaer.

Noget for enhver smag

 

Giv dine kollegaer en god start på dagen

Det er ikke kun den fysiske fordel, der er værd at nævne.
Ved at give dine medarbejdere adgang til lækre produkter
som kaffe og chokolade fra Frellsen, viser du også, at du
tænker på dem og at du værdsætter deres indsats.
Dette kan øge loyaliteten og motivationen
blandt medarbejderne, da de føler, at deres arbejdsplads tager sig af dem.

 

Noget for enhver smag!

 

Hos Frellsen har vi et stort udvalg af kaffe og chokolade, der er specielt udvalgt til erhvervslivet.
 
Kaffen er vigtig i forbindelse med møder. God kaffe og lidt sødt hjælper til at lukke den gode aftale og sikre samhandelskontrakten.

Alle vores produkter er af høj kvalitet og kommer fra de bedste råvarer.

 
Vi har en bred vifte af smagsvarianter, så du kan finde det, der passer bedst til dig, dine medarbejdere- og gæsters smag og præferencer.

Frellsen rød

Rød Frellsen i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Indonesien (Java). Denne blanding udnytter særpræget fra Colombia og Java, der giver en blød, rund og liflig kop kaffe.

Frellsen gourmet

Denne kvalitetskaffe i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Colombia, Østafrika, Brasilien og Centralamerika. Den fyldige, friske og runde smag giver blandingen et særpræg og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Frellsen økologisk

Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet.