Kaffeløsninger til kontorer

Få en samlet kaffeløsning til dit kontor hos Frellsen. Vores løsninger indeholder både den mest velsmagende kaffe og de bedste kaffemaskiner på markedet.

Find den rette kaffeløsning til dit kontor

At servere en god kop kaffe, kan have stor betydning for både trivslen og produktiviteten på arbejdspladsen. Det kan derfor være svært at vide hvilken slags kaffe, man bør vælge. Det sværeste og vigtigste er, altid at sørge for, at der er noget for enhver smag – og det gælder både, når det kommer til dine ansatte og dine kunder.

Jo større din virksomhed er, jo sværere bliver det, at ramme den helt rigtige balance. Hos Frellsen kaffe tilbyder vi kaffeløsninger til kontorer, som kan tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og behov.

Vores forskellige typer af kaffemaskiner

Vores udvalg af kaffe

Hos Frellsen kaffe er vi stolte over, at kunne tilbyde mere end 25 forskellige typer kaffe fra hele verden, herunder både økologisk og Fairtrade kaffe. Vi udvælger og importerer selv de bedste rå kaffebønner, som derefter bliver blandet, ristet og malet på vores moderne risteri i Roskilde. På den måde kan vi selv skabe netop de smagskombinationer, som vi ønsker.

Få en samlet kaffeløsning til dit kontor

Hos Frellsen kaffe tilbyder vi forskellige kaffeløsninger, som kan tilpasses dit kontors størrelse og behov. Vi kan f.eks. levere vores kaffe i form af hele bønner eller formalet kaffe eller, alt efter hvad der passer bedst til din virksomhed.

Vores kaffeløsninger til kontorer inkluderer kaffe og kaffemaskiner.

Vi tilbyder forskellige typer kaffemaskiner til kontorer, som kan lave alt fra 10 til 200 kopper kaffe om dagen. Vi har også kaffemaskiner, som kan lave forskellige kaffetyper, såsom espresso, cappuccino og latte.

Vi forhandler udelukkende de bedste kaffemaskiner og vandautomater på markedet. Vores kaffe- og espressomaskiner kommer primært fra førende mærker som Rex-Royal, Wittenborg, Animo, Necta og Bravilor Bonamat.

Uanset hvad du er på udkig efter, kan du være sikker på at få en kaffemaskine af absolut bedste kvalitet, når du handler hos os.

Få en skræddersyet kaffeløsning til jeres behov

Kaffemaskiner er dog ikke det eneste, vi har på menuen.
Vi har selvfølgelig også masser af god kaffe af bedste kvalitet.

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe til danskerne på arbejdspladsen.

Der findes således masser af Frellsen kaffe og kaffemaskiner på en lang række danske restauranter, cafeer og kantiner rundt omkring i landet.

Vores mest populære kaffemaskiner lige nu

 
 

Rex Royal

Rex Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op. Let betjening og renseprogram gør Rex Royal til en fornøjelse at arbejde med.
 

Mere end 70 års erfaring med kaffeløsninger

 

Samlet set har vi mere end 70 års erfaring med at levere kaffeløsninger til danske virksomheder i alle størrelser. Derfor ved vi også af erfaring, at forskellige virksomheder har forskellige behov.

Få den bedste service hos os

Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi også en løbende leveringsservice, hvor vores dedikerede chauffører sørger for at levere kaffe direkte fra fabrikken til virksomheden. Som kunde hos os, skal du derfor aldrig være bange for at løbe tør for kaffe.

Udover at få glæde af vores dygtige chauffører, så får I som erhvervskunde også adgang til vores dygtige kaffekonsulenter. Vores kaffekonsulenter er eksperter i at rådgive lokale virksomheder om deres valg af kaffe. Vores konsulenter har stort kendskab til vores produkter, samt fingeren på pulsen, når det kommer til de seneste trends inden for kaffe. De kan både hjælpe jer med praktiske spørgsmål samt med at justere jeres aftale løbende, så den altid lever op til både jeres behov og jeres forventninger.

Kontakt os i dag

Hvis du er i tvivl om hvilken type kaffeløsning, der passer bedst til dig og din virksomhed så kontakt os i dag. Vores dygtige konsulenter står altid klar til at hjælpe med at finde den rette kaffeløsning til virksomheden. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.