Vandautomater

Koldt og friskt drikkevand er et gode som alle burde have tilgang til.
Med en drikkevandskøler kan man få friskt og koldt vand i rigelige mængder, hvor omkostningerne samtidigt holdes nede. Vi har mange andre drikkevandskølere, til glas eller flaske, med eller uden kulsyre

Borg og Overström B4 vandkøler

Borg & Overström udnytter innovativ teknologi til direkte nedkøling af vandet. Vi anbefaler dette system til mere krævende miljøer på grund af dens optimale dispensers ydeevne og uovertruffen hygiejniske kvaliteter. Vandet der er tilsluttet normalt vandværks vand nedkøles ved hjælp af kølespiral. 

Brochure 

Gulvmodel med eget afløbssystem

Vælger du gulvmodellen i stedet for den kompakte bord vandkøler, kan du glæde dig over modellens interne afløbssystem. Du får et system, der giver dig besked, når afløbsbeholderen er ved at være fyldt.

 

Aftapningsområde med plads til hele flasker

Denne vandkøler passer ind i ethvert rum. Uanset om den skal bruges i et mødelokale, på kontoret eller i den lokale gymnastiksal. Det er til dels grundet det store aftapningsområde, hvor du kan indsætte hele flasker. Et område på hele 27 cm gør, du let kan indsætte en drikkedunk eller en kop alt efter lejlighed. Du får en kompromisløs service fra en bord vandkøler, der også fås i gulvmodel.

 

Hygiejnisk touch-følsomt kontrolpanel

Ligesom producentens B3 model, får du B4’eren med et flot touch-følsomt kontrolpanel, der er til at finde ud af. Kontrolpanelet er helt uden knapper, så bakterier og vira ikke har nogle steder at gemme sig, med en overflade du let kan gøre rent. I det øjeblik du trykker på knappen, giver denne lille køler dig koldt- eller tempereret vand. En af grundene til vandkølerens popularitet, er muligheden for at vælge vand med eller uden brus efter ønske. Ligeledes skader kølerens flotte design og kompakte størrelse hellere ikke.

 

Kompakt og fleksibelt design

Borg & Overström b4 er en vandkøler i gulv- og bordmodel, der passer ind i alle rum. Uanset om det er bestyrelses- og mødelokalet eller i den lokale gymnastiksal. Den kompakte størrelse, det store aftapningsområde og mange vandmuligheder gør b4 til den ideelle drikkevandskøler.

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give troværdig rådgivning ved valg af vandautomater.
Vi har konsulenter i hele Danmark, og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.