Hovedblandinger

Vi har et stort udvalg af kaffeblandinger med forskellig smag, ristegrad og formaling. Derudover har vi udviklet kaffe, der er specielt tilpasset stempelkander og friskbrygautomater.

Frellsen rød

Denne blanding udnytter særpræget fra Colombia og Java, der giver en blød, rund og liflig kop kaffe. Rød Frellsen er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Indonesien (Java). Mellemristet kaffe.

Mellemristet   500g, 400g, 250g, 200g, 75g og 65g.
Mørkristet 750g, 300g, og 175g.

Frellsen gourmet

Denne kvalitetskaffe er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Colombia, Østafrika, Brasilien og Centralamerika. Den fyldige, friske og runde smag giver blandingen et særpræg og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.      
                                                                                                         
Mellemristet   500g, 200g, 90g og 75g.

Frellsen økologisk 

Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet.

Mellemristet   500g, 200g, og 75g.
Mørkristet 500g.

Frellsen lysegrøn

Er rund og blød med lang eftersmag. Lysegrøn Frellsen er sammensat af udsøgte kaffer fra Brasilien, Colombia, Centralamerika, Indonesien (Java). Mellemristet kaffe.

Mellemristet  500g, 400g, 250g, 200g, og 65g.
Mørkristet 500g, 300g, 160g og 60g.

Frellsen special

Special er sammensat af kaffer fra Centralamerika, Afrika og Vietnam. Kaffen har en kraftig smag der er let krydret. Eftersmagen er kort, hvilket gør den velegnet til at blive drukket hen over dagen. Egner sig godt til Friskbryg.

Mellemristet   500g.
Mørkristet 500g.

Frellsen økologisk Fairtrade

Økologisk Fairtrade højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet og sikrer en fair mindstepris til den enkelte kaffebonde.

Mellemristet   500g, 200g, og 75g.
Mørkristet 500g.