Kaffemaskiner

Vi har kaffeløsninger til danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning

Vælg din maskine

Rex-Royal

Rex-Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op. Let betjening og renseprogram gør Rex-Royal til en fornøjelse at arbejde med.
 

Wittenborg

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler.

Animo

Animo fremstiller kaffeudstyr og automater i premium kvalitet - brugervenlige maskiner, som er slidstærke og nemme at vedligeholde.
Maskinerne leverer et bredt sortiment af friske, varme drikke hele tiden. Alt fra friskkværnet espresso, cappuccino eller latte macchiato til te, varm chokolade og instant suppe.
 

Necta

Necta har en lang tradition for at producere automater af højeste kvalitet til føde- og drikkevarer. Maskinerne indeholder avanceret teknologi, som sikrer en maksimal ydeevne og brugervenlighed kombineret med en høj kvalitet af de udleverede drikke. 
 

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er den mest udbredte industri kaffemaskine til professionel erhversmæssig brug.
 

Espressomaskiner & kværne

Visacrem maskiner produceres i Barcelona og helt fra bunden på egen moderne fabrik. Producenten garanterer nyeste teknologi og fremtidssikrede løsninger.
 

Gaggia milano

La Radiosa er med sin 10” store HD touchskærm en teknologisk perle, med det nye Evo-Milk-system: Et banebrydende system, som er designet til at tilbyde enten varm eller kold opskummet mælk med en fantastisk konsistens.
 

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give rigtig og troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger.
Vi har konsulenter i hele Danmark og vi kan hurtigt sende en konsulent ud til dig.