Kaffemaskiner

Vi har kaffeautomater til kontoret i danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning

Rex-Royal

Rex-Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op. Let betjening og renseprogram gør Rex-Royal til en fornøjelse at arbejde med.
 

Wittenborg

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler.

Animo

Animo fremstiller kaffeudstyr og automater i premium kvalitet - brugervenlige maskiner, som er slidstærke og nemme at vedligeholde.
Maskinerne leverer et bredt sortiment af friske, varme drikke hele tiden. Alt fra friskkværnet espresso, cappuccino eller latte macchiato til te, varm chokolade og instant suppe.
 

Necta

Necta har en lang tradition for at producere automater af højeste kvalitet til føde- og drikkevarer. Maskinerne indeholder avanceret teknologi, som sikrer en maksimal ydeevne og brugervenlighed kombineret med en høj kvalitet af de udleverede drikke. 
 

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er den mest udbredte industri kaffemaskine til professionel erhversmæssig brug.
 

Gaggia Milano

La Brillante er en fuldautomatisk espressomaskine med frisk mælk, i minimalistisk stil der gør, at Gaggio Milano skiller sig ud fra mængden.
 
 
Den 7-tommer store berøringsskærm, de tilpassede LED rammer og den overordnede brug af premium materialer, giver denne fuldautomatiske espressomaskine et stærkt indtryk og moderne udseende. 
 

Espressomaskiner & kværne

Vi har forskellige maskiner - f.eks. denne: Futurmat Ottima Evo. Espressomaskinen til virksomheder, der bestræber sig på at bruge solidt udstyr med de bedste egenskaber.

Futurmat Ottima Evo opnår essensen af enhver kaffeblanding takket være dens fremragende termiske stabilitet og høje pålidelighed.