Der skal mere end god kaffe
til en god kaffeløsning!

Vi har valgt at have egne chauffører, da vi ønsker
at sikre god, stabil og personlig levering. Hvert distrikt har sin egen chauffør
og det betyder, at du altid får besøg af den samme person, der sikkert leverer
dine varer ind på hylden eller til anviste plads.
Vi har egen landsdækkende serviceafdeling.
Vi kender værdien af hurtig levering og udrykning hvis nedbrud skulle opstå.
Ved valg af kaffeløsning, vil I få besøg af en Frellsen teknikker der sætter det hele op
og giver grundig instruktion i brug af og vedligehold af valgte løsning.

 

 

Vores historie

 

Kaffe katalog

 

Kundeservice

 

Kaffekonsulent

 

Bæredygtighed

 

Webshop

Find svar på nogle af dine spørgsmål her

Frellsen kaffe er den ene halvdel af Frellsen kaffe og chokolade. Frellsen er en familieejet virksomhed der siden 1897 har leveret sødesager, chokolade og kaffe. Frellsen kaffe’s erhvervsafdeling leverer kaffe til danskere på job og på farten.

Frellsen kaffe tilbyder et bredt udvalg af kaffe og chokolade, herunder te og tilbehør til at fuldende den gode kaffeoplevelse. Vi kan også tilbyde kaffemaskiner med service.

For at bestille som erhvervskunde skal man være oprettet som kunde. Kontakt os via kontaktformularen. Eksisterende kunder kan bestille via kundeservice på telefon 46757300, e-mail ordre@frellsen.dk eller via vores webshop. Private kan købe vores produkter i vores butikker eller via webshop

Som erhvervskunde kan man blive kreditgodkendt til at købe med kredit. Private kunder kan betale med kreditkort og mobil pay på vores webshop.

Til vore erhvervskunder leveres der med vores egne salgschauffører. De sørger for at kaffen kommer helt på plads og at du som kunde er tilfreds. Private kan vælge mellem ”Click og collect” i vores butikker eller få tilsendt med GLS til pakkeshop eller helt hjem.

Til vores erhvervskunder køre vi efter faste ruter der sparer miljø og os for uhensigtsmæssige kørsel. Akut kan vi sende med GLS fra dag til dag.

Ja, du kan returnere varer til Frellsen kaffe, hvis du opdager fejl eller mangler ved produktet. Du skal kontakte vores kundeservice for at starte en returneringsproces.

Vores priser er engros priser. Den endelige aftale indgås mellem din kaffe konsulent og dig. På vores webshop er der flerstyks pris på en del af vores produkter.

Guide til valg af kaffemaskine 

Frellsens guide til valg af kaffemaskine indeholder en række vigtige faktorer, som bør overvejes, når du vælger en kaffemaskine.

Her er en oversigt over nogle af disse faktorer:

Kapacitet og tid: Overvej, hvor mange personer du skal servicere og hvor hurtigt brygningen skal foregå. Hvis der er mange personer, der skal serviceres på samme tid, kan det være nødvendigt at købe flere maskiner eller investere i en kaffemaskine med større kapacitet.

Kaffevarianter: Overvej, om du ønsker en kaffemaskine, der kan lave forskellige typer af kaffe, herunder espresso-baserede drikke eller filterkaffe. Vurder også, hvor vigtigt det er for dine medarbejdere og gæster at have et stort udvalg af kaffevarianter.

Mælk: Hvis du ønsker at tilbyde latte eller andre drikke, der kræver frisk mælk, skal du overveje, om du har brug for en kaffemaskine med et tilknyttet køleskab til opbevaring af mælk.

Kvalitet: Overvej hvor vigtigt det er for dig at have en kaffemaskine af høj kvalitet, da prisen ofte afspejler kvaliteten af kaffemaskinen.

Fast vandtilslutning og andet praktisk: Overvej om du har brug for en kaffemaskine med en fast vandtilslutning eller en med en vandtank. Vurdér også, hvor stor plads kaffemaskinen kræver og om du har brug for flere maskiner på forskellige etager. Endelig; overvej hvem der skal stå for påfyldning og rengøring af maskinen.


Frellsen kan hjælpe med at vejlede dig i dit valg af kaffemaskine og tage hensyn til dine specifikke behov og ønsker.