Vi leverer søde sager til kaffen

Lad for eksempel dine kunder og kollegaer nyde en hjemmelavet flødebolle med marcipanbund og mørk chokolade, eller en café latte med blød og aromatisk vaniljesirup. Inden for chokolade tilbyder vi små dessertchokolader, chokolade lakridskugler, minitærter, og flødeboller med kokos, mocca, hindbærskum, hvid og mørk chokolade. Inden for kaffesirup tilbyder vi for eksempel sirup med smag af vanilje, amaretto, chokolade og karamel.

Der er altid et hav af holdninger til, hvilken kaffe der er bedst eller om te og varm kakao er det bedste valg.
Sørg for at din kaffemaskine til dine møder eller konferencer kan efterkomme ethvert ønske.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Der er meget at overveje, når du skal vælge en passende kaffemaskine til sin virksomhed. Fra antallet af kopper, maskinen skal brygge hver dag, til den type kaffe, dine kunder eller medarbejdere foretrækker. Det kan være svært at vide, hvor du skal starte.

Hos Frellsen står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores dygtige kundeserviceteam og konsulenter er eksperter i alt, hvad der har med kaffe at gøre og de kaffeløsninger vi leverer. Vi besvarer altid dine spørgsmål med glæde, og guider dig igennem vores udvalg af kaffemaskiner for at finde den rette kaffeløsning til dig.

Har I noget at fejre?
 

Vi vil gerne hjælpe jer!
Kontakt os for et godt tilbud.
På tlf. 4675 7300 eller på mail: kaffe@frellsen.dk