Wittenborg Kaffemaskiner

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler.

WITTENBORG 9100

BRUGERVENLIG TOUCHSCREEN
En berøring er alt, hvad der skal til for at få den 10 “ store touchscreen til at guide dig gennem de mange lækre drikkevalg.

KAFFE LIGE EFTER DIN SMAG
Espresso eller friskbrygget kaffe, cappuccino, caffe latte eller en cremet kop chokolade – nøjagtig som du ønsker det – bare ved et fingertryk.

FLEKSIBEL BEHOLDER
Den fleksible beholder giver mulighed for at opfylde ethvert kaffeønske. Du kan vælge mellem to kaffetyper eller endda mellem hele bønner og malet kaffe.
Beholderen indeholder op til 4,4 kg kaffe.

 

Brochure
Vejledning

WITTENBORG 9000

CREMEDE DRIKKE SOM DU HELST VIL HA’ DEM
Det innovative bryggesystem leverer både espresso- og friskbrygbaserede drikke kombineret med et udvalg af instantingredienser. Model 9000 tilbyder derfor en omfattende meny af drikke, der garanterer, at der kan leveres en drik for enhver smag: let og luftig cappuccino, fyldig og cremet chokolade, autentisk italiensk espresso og den kendte og elskede wiener melange – bare for at nævne nogle få af de mange muligheder.

TEKNOLOGIEN STÅR TIL DIN TJENESTE
Automatens intuitive brugerinterface med kapacitivt keypad med 10 direkte valgtaster og multifarvedisplay gør 9000 ekstremt brugervenlig. Det er en automat, som er let at betjene både for brugere og teknikere takket være den anerkendte og gennemtestede teknologiske platform fra Wittenborg.

 

Brochure 
Vejledning 

WITTENBORG 95

Vi er stolte af at tilbyde semi-automatiske kaffeautomater af allerhøjeste kvalitet. Automaterne er beregnet til lokationer, hvor design er en del af den gode smag. 95 er en kompakt, slank automat fyldt med flotte funktioner. Dens slanke design indeholder et kapacitivt tastatur og et bredt grafisk farvedisplay. Den tilbereder friskbrygget kaffe af højeste kvalitet samt espressobaserede drikke. Dette gør automaten til det ideelle midtpunkt for den ultimative kaffepause.

 

Skal vi komme på besøg?

Vi lægger stor vægt på at give troværdig rådgivning ved valg af kaffeløsninger til virksomheder af alle størrelser.

Vi har konsulenter i hele Danmark. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.