Hele bønner 

Kaffebønnen består af utallige små celler. Hver enkelt af disse celler indeholder kaffens sjæl og smag. Ved at kværne kaffen gøres det muligt at trække disse herlige smags- og aromastoffer ud. Nymalede bønner bombarderer vores sanser med duft, smag og nydelse i en friskbrygget kop Frellsen kaffe.

Frellsen rød

Rød Frellsen i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Indonesien (Java). Denne blanding udnytter særpræget fra Colombia og Java, der giver en blød, rund og liflig kop kaffe.

10 x 1 kg.

Frellsen gourmet

Denne kvalitetskaffe i hele bønner er sammensat af udsøgte Arabica kaffesorter fra Colombia, Østafrika, Brasilien og Centralamerika. Den fyldige, friske og runde smag giver blandingen et særpræg og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

10 x 1 kg.

Frellsen økologisk

Økologisk højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet.

10 x 1 kg.

Frellsen økologisk Fairtrade

Økologisk Fairtrade højlandskaffe - Denne kaffe er 100% vasket Arabica bønner fra Honduras/Peru. Højlandskaffe betyder langsommere vækst, hvilket giver et højere indhold af æteriske olier og dermed en mere fyldig rund og behagelig smag. Eftersmagen er frisk og kort hvilket gør kaffe egnet til at blive drukket hen over hele dagen. Kaffen er dyrket under økologisk kontrol og med respekt for miljøet og sikrer en fair mindstepris til den enkelte kaffebonde.

10 x 1 kg.

Frellsen julius java

Vi har sammensat denne blanding af det bedste fra Java, Østafrika, Colombia, Guatamala og Brasilien på en måde, der tilfredsstiller selv den mest kræsne gane. Med den fyldige, friske og let krydrede smag er det en smagsoplevelse med sit helt eget særpræg.

10 x 1 kg.

Frellsen dominga shade

Dominga Shade er sammensat af kaffer der giver en fyldig kop kaffe med en kraftfuld krop. Eftersmagen er lidt længere end andre kaffer og har en let krydret note. Sammensat af kaffer fra Centralamerika, Afrika og Vietnam. Let mørkristet.

10 x 1 kg.

Frellsen espresso

En espresso skal være intens, fyldig og karakterfuld – dette opfylder denne kvalitetskaffe som er blandet og ristet efter alle kunstens regler. Arabica kaffe fra Brasilien, Colombia, Guatemala og Centralamerika.

10 x 1 kg.

Frellsen espresso italiano

Denne fyldige og meget kraftige kaffeblanding er fremstillet efter original italiensk opskrift, som giver den espresso smag der foretrækkes i Espressoens hjemland. En epresso med karakter og fylde der gør den egnet til både ren espresso og sammen med mælk. Kaffe fra Brasilien, Colombia og Vietnam.

10 x 1 kg.