Service af kaffemaskiner og kaffeautomater

Hos Frellsen tilbyder vi løbende servicering af vores kaffemaskiner og kaffeautomater. Læs mere om vores aftaler her.  

Alle kaffemaskiner og kaffeautomater kræver løbende vedligeholdelse

En velholdt og velfungerende kaffemaskine eller kaffeautomat er afgørende for en god kaffeoplevelse. Men med tiden, skal selv den bedste kaffemaskine serviceres eller repareres for at bevare sin ydeevne og levetid.
Hos Frellsen kaffe ved vi, hvor vigtigt det er, at have en kaffemaskine eller kaffeautomat, der fungerer optimalt. Derfor tilbyder vi en bred vifte af services og løsninger til at sikre, at din kaffemaskine eller kaffeautomat altid er i topform.
 

Hvilken service får du hos Frellsen kaffe?

 

Hos Frellsen kaffe laver vi masser af skræddersyede kaffeløsninger til både små og store virksomheder. Udover vores udsøgte kaffe og vores kaffemaskiner, så indgår der selvfølgelig også både løbende service og ikke mindst rådgivning i alle vores aftaler.
 
Vi tilbyder nemlig, som en af de få i markedet, en landsdækkende serviceafdeling med faglærte teknikere, der har stor viden om professionelle kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffeautomater. Vores teknikere kan hjælpe med alt fra installation og justering til reparation og løbende serviceeftersyn af vores kaffemaskiner.
 
Når du anvender en servicetekniker fra Frellsen kaffe, kan du være helt sikker på, at din kaffemaskine eller kaffeautomat repareres med originale reservedele og kan bevare sin garanti fra fabrikken.
Vi er certificeret i at reparere følgende mærker: Bravilor Bonamat, Rex-Royal, Wittenborg, Animo og Necta.

Oplæring af medarbejdere

 

Foruden at stå for installationen af vores kaffemaskiner, så hjælper vi også gerne med at oplære jeres medarbejdere i at vedligeholde vores kaffemaskiner.

I nogle tilfælde behøver man ikke en tekniker for at vedligeholde sin kaffemaskine. Tværtimod så kan de fleste vedligeholdelsesopgaver sagtens løses af dine egne medarbejdere. Efter oplæringen vil dine medarbejdere selv være i stand til at løse langt de fleste problemer, som I kan støde på i dagligdagen.

Hurtig support og personlig service

Hvis uheldet er ude og I står med et problem, I ikke selv kan løse, så tilbyder vi hurtig support og personlig service til vores kunder. Vi bruger altid vores egne chauffører. Det betyder, at du altid er sikker på at få besøg af den samme person, der udover at kende til alle vores maskiner, også kender både til dig og ikke mindst din forretning.