Vores historie

 

Kaffe katalog

 

Kundeservice

 

Kaffekonsulent

 

BÆREKRAFT

 

Webshop

 

Stort udvalg af kaffemaskiner

God kaffe på jobbet

 

Bæredygtighed
og
samfundsansvar

 

Animo

Animo fremstiller kaffeudstyr og automater i premium kvalitet - brugervenlige maskiner, som er slidstærke og nemme at vedligeholde. Maskinerne leverer et bredt sortiment af friske, varme drikke hele tiden.

Wittenborg

Wittenborg tilbyder stort sortiment af automater der serverer friskbrygget kaffe. Automaterne er lette at betjene og vedligeholde. Frellsen kaffe er autoriseret Wittenborg forhandler

Rex-Royal

Rex-Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op hvilket gør det til en perfekt kaffemaskine til små og store virksomheder.

 

Rådgivning med kunden i centrum

Få besøg af en af vores erfarne konsulenter - der sammen med dig vil gennemgå jeres forbrug og ønsker.

Vi leverer søde sager til kaffen

Frellsens kaffeløsninger kan tilpasses på en lang række af områder - også når det omhandler søde sager til kaffen. Vi tilbyder flere forskellige muligheder for søde sager og tilbehør, der akkompagnerer en kop kaffe rigtig godt.

Vores udvalg af søde sager rummer hjemmelavet chokolade og mange forskellige varianter af kaffesirup.

Lad for eksempel dine kunder og kollegaer nyde en hjemmelavet flødebolle med marcipanbund og mørk chokolade, eller en café latte med blød og aromatisk vaniljesirup. Inden for chokolade tilbyder vi små dessertchokolader, chokolade lakridskugler, minitærter, og flødeboller med kokos, mocca, hindbærskum, hvid og mørk chokolade. Inden for kaffesirup tilbyder vi for eksempel sirup med smag af vanilje, amaretto, chokolade og karamel.

Der er altid et hav af holdninger til, hvilken kaffe der er bedst eller om te og varm kakao er det bedste valg.
Sørg for at din kaffemaskine til dine møder eller konferencer kan efterkomme ethvert ønske.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Der er meget at overveje, når du skal vælge en passende kaffemaskine til din virksomhed. Fra antallet af kopper, maskinen skal brygge hver dag, til den type kaffe, dine kunder eller medarbejdere foretrækker. Det kan være svært at vide, hvor du skal starte.

Hos Frellsen står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores dygtige kundeserviceteam og konsulenter er eksperter i alt, hvad der har med kaffe at gøre og de kaffeløsninger vi leverer. Vi besvarer altid dine spørgsmål med glæde, og guider dig igennem vores udvalg af kaffemaskiner for at finde den rette kaffeløsning til dig.