Kaffeløsning København

Hos Frellsen er vi eksperter i at lave skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i København. Kontakt os i dag.

Få en unik kaffeløsning til din virksomhed i København

Hos Frellsen er vi stolte af at tilbyde skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i København. Vi ved af erfaring, at alle virksomheder har forskellige behov og krav til deres kaffeløsninger, hvilket bedst kan imødekommes med særligt tilpassede aftaler.

Hos Frellsen har vi samlet set mere end 70 års erfaring med at lave skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i hele Danmark, herunder særligt i København.

Vi har særligt stor erfaring med at lave kaffeløsninger til kontorer, cafeer, restauranter hoteller - blot for at nævne nogle typer virksomheder. 

 

Kaffe og kaffemaskiner i en og samme aftale

 

Med en kaffeløsning fra Frellsen får du både adgang til vores udsøgte udvalg af kaffe, samt vores topmoderne kaffemaskiner.

Som noget helt særligt importerer, rister og maler vi selv vores kaffebønner. På den måde kan vi selv bestemme præcis hvilken smag, vi gerne vil have. I dag har vi mere end 25 forskellige typer kaffe, du kan vælge imellem.

Udover vores kaffe, så råder vi også over nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet.

Vores kaffe- og espressomaskiner kommer primært fra førende producenter som Rex-Royal, Animo, Wittenborg, Necta og Bravilor Bonamat. Vi har både maskiner, der passer til den lille nystartede virksomhed og den store virksomhed, hvor der skal laves rigtig mange kopper kaffe hver dag.

Personlig service og adgang til landets bedste kaffekonsulenter

Som erhvervskunde hos Frellsen kan du også glæde dig til at få adgang til vores fantastiske service. For hos Frellsen bruger vi udelukkende vores egne chauffører. Det betyder, at det altid er den samme, der kommer forbi med dine varer. Derudover får du også adgang til vores dygtige kaffekonsulenter.

Vores kaffekonsulenter er de bedste i branchen og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de sidste nye trends inden for kaffens verdens. Med dem ved din side, kan du altid få hjælp til at tilpasse din aftale eller til at løse ethvert problem, som måtte opstå undervejs.

Sidst men ikke mindst, så skal en kaffemaskine på kontoret også kunne lave rigtigt mange kopper kaffe.
Jo større din virksomhed er og bliver, jo flere kopper kaffe, skal der brygges hver dag.

Hos Frellsen finder du et stort udvalg af forskellige kaffemaskiner og kaffeautomater, der hver især er tilpassede helt unikke behov.
I vores sortiment finder du således kaffemaskiner, der passer til alle typer af kontorer fra det lille kontor med få medarbejdere til de mellemstore kontorer med 10-30 medarbejdere til de helt store kontorer med mere end 50 eller flere hundrede medarbejdere, hvor der altid er stor travlhed og masser af mennesker.

Få en skræddersyet kaffeløsning til jeres behov

Kaffemaskiner er dog ikke det eneste, vi har på menuen.
Vi har selvfølgelig også masser af god kaffe af bedste kvalitet.

Vi er enormt stolte over at kunne sige, at vi allerede serverer mere end hver sjette kop kaffe til danskerne på arbejdspladsen.

Der findes således masser af Frellsen kaffe og kaffemaskiner på en lang række danske restauranter, cafeer og kantiner rundt omkring i landet.

Vores mest populære kaffemaskiner lige nu

 
 

Rex Royal

Rex Royal fra Schweiz producerer kompromisløs kvalitet indenfor fuldautomatiske espresso maskiner – næsten umulig at slide op. Let betjening og renseprogram gør Rex Royal til en fornøjelse at arbejde med.