Hele bønner
Single origin

Navnet på en Single Origin kaffe refererer typisk til hvor kaffen specifikt er høstet. Dette kan man ikke når det er en blandingskaffe.

Der er mange paramentre, som giver nuancer i Single Origin kaffer; jordbundsforhold, bjergskråning eller plantager, væksthøjde, høstperiode etc.

Guatamala højland

Fløjlsblød og fyldig, med sødlig friskhed. I Guatemalas højland har kaffefarmerne ry for at være perfektionister. Kaffe som kommer fra dette område har klassifikationen SHB (Strictly Hard Bean), hvilket betyder, at kaffen er dyrket i meget højtliggende områder.

6 x 1 kg.

Colombia bjergkaffe

Meget fyldig og let syrlig kaffe fra Colombia. Specielt store udsøgte bønner fra de bedste plantager. Kaffen dyrkes på Andesbjergenes skråninger, de modne røde bær plukkes enkeltvis og sorteres grundigt før videre behandling.

6 x 1 kg.

Fancy brasil

Blød, rund og lidt frisk. Særdeles lækker ren smag.
Store kaffebønner af bedste kvalitet SSFC - Strictly Soft Fine Cup.

6 x 1 kg.

Java estate

Dejlig fyldig – frisk syrlig kaffe med sit helt eget unikke særpræg, samt lang eftersmag. Kaffen bærer præg af flere 100 års forædling og er berømt for den gode kvalitet.

6 x 1 kg.

Koffeinfri colombia

Fyldig, rund og frisk i smagen. Kaffen til den der foretrækker en god velafbalanceret smag uden koffeinens opkvikkende virkning. Koffeinen er udtrukket med vand, uden brug af kemikalier.

6 x 1 kg.

Lintung sumatra

Blød, rund og krydret med en ”fed” olieagtig meget fyldig lang eftersmag. Kaffen vokser i det nordlige bjergrige vulkanske højland på Sumatra og har den berømte boeinge flavour (smag).

6 x 1 kg.

Costa rica tarrazu

Fyldig, rund og frisk i perfekt balance. Kombinationen af god højde og veldrænet vulkansk jord, rigelig regn og superb pleje af træerne giver kaffen en perfekt silkeblød smag i høj klasse med stor syrlighed.

6 x 1 kg.

Kenya mountain

Stor fylde, sød/syrlig friskhed. Kenyas røde jord og det friske klima på Mount Kenyas skråninger har givet denne topkvalitets kaffe sit helt eget specielle særpræg. Kenya er berømt for deres udvælgelse og behandling af kaffen.

6 x 1 kg.

Etiopisk mocca

Blød og rund moderat sød/syrlig nærmest blomsteragtig smag, med stor fylde og sit helt eget særpræg.

6 x 1 kg.

Tanzania kilimanjaro

Vidunderlig sødlig syre/friskhed og god fylde - superb duft. Dyrket på Mount Kilimanjaros skråninger.

6 x 1 kg.

Elefant bønner

Skøn rund let ”cremet” og frisk fyldig aromatisk eftersmag.Ekstra udsøgt vasket Arabica kaffe. Bønnerne er de største, flotteste og bedst udviklede. ”Elefant” bønnerne udgør i bedste fald ca. 1 % af høsten.

6 x 1 kg.