Økologi

Vi har fuldt dækkende kaffeløsning med økologi. Økologi er ud over et forbruger valg også en mindre miljøbelastning i de kaffeproducerende lande. De seneste 5 år er vores salg af økologi steget med 200 tons.

Frellsen er en virksomhed med
en stærk passion for
kaffe og chokolade

Vi er ligeledes engagerede i at bidrage til en bæredygtig fremtid.
Vi tror på, at det er muligt at opnå en harmonisk balance mellem
at levere kvalitetsprodukter og tage hensyn til vores planet og samfundet.

 

Frellsen & Fairtrade

Konsekvenserne af klimaforandringer er allerede hverdag –og bønderne arbejder hårdt for at tilpasse sig en ny virkelighed med omskifteligt og mere ekstreme vejr. Fairtrade hjælper bønderne gennem ny viden og tilpasning af dyrkningsmetoder.
Med Fairtrade-mærket på vores produkter arbejder vi for, at vores råvarer er produceret under ordentlige forhold for både mennesker og miljø.

Fairtrade hjælper bønderne med at introducere:

* Nye frøsorter.
* Skyggetræer.
* Cirkulære vandingsanlæg.
* GPS-trackingaf farme til at bekæmpe afskovning.
* Nye afgrøder der supplerer høsten.

Det er vigtigt at vi fortsat støtter udviklingen af en fair og bæredygtig råvareproduktion – til fordel for både mennesker og miljø.

De bedste råvarer

Hos Frellsen går vi ikke på kompromis med vores råvarer. Vi udvælger nøje råvarene fra specifikke leverandører, som kan indfrie vores krav til kvalitet og smag.V
i tager ansvar fra jord til bord

Hos Frellsen kaffe tager vi ansvar – fra jord til bord.


Kaffeplanterne er sarte og rammes hårdt af klimaforandringerne –højere temperaturer, udsving i nedbørsmængder og plantesygdomme truer kaffeproduktionen.
Derfor er Fairtrades Premium-tillæg ekstra vigtigt. Kaffebønderne modtager tillægget som et fast beløb oveni prisen for deres kaffe og kan eksempelvis investeres i uddannelse i metoder til at beskytte kaffeplanterne mod de nye vejrforhold.
Når du køber vores Fairtrade-mærkede kaffe, er du med til at skabe en bedre fremtid for verdens kaffebønder –og for din kaffe!