• Levering 1-2 hverdage Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr.

125 år med lokal kaffe og chokoladeglæde

Siden den første butiksåbning i 1949 har danskerne slået vejen forbi den lokale Frellsen, når den søde tand skulle mættes, og kaffetørsten skulle slukkes. Og det er da også de lokale butikker, den gode service i erhvervsafdelingen, nærheden til kunderne og de smilende ’Frellsen-piger og -drenge’, som udgør rygraden i familievirksomhedens succes. I starten af september fyldte hele Danmarks Frellsen 125 år.

Jubilæumskonkurrencer

I løbet af 2022 afholdte vi en stor jubilæums konkurrence med skrabelodder og ugentlige lodtrækninger. Vores hovedpremie i skrabelodskonkurrencen gik til Gitte, her har vi fornøjelsen af at sende hende og familien en tur til Brasilien, hvor de blandt andet skal besøge en kaffe-farm.

Et hjerte for lokalsamfundet

Der er umiddelbart langt fra det lille dropskogeri, som Julius Muldorff Frellsen grundlagde i 1897, til den virksomhed, der hver eneste uge sender tusindvis af chokoladestænger, flødeboller og friskristet kaffe ud ad døren fra fabrikken i Roskilde. Stolte traditioner, passionen for det gode håndværk, kvaliteten og den lokale forankring via egne butikker er stadig lige så intakt, som i de gode gamle dage.