Chokoladekursus
Her lærer du bl.a. at lave dessertchokolade, som du kan imponere din familie og venner med.
Frellsen chokoladekursus inkluderer:
Kursus i at lave massive og fyldte chokolade – som du får med hjem i en Frellsen æske.
Du vil også lære om optimal temperering af chokolade og fremstilling af ganache til de fyldte chokolader.
Der er udstyr og forme til gennemførsel af kurset.
Du vil få note papir med fremgangsmetoder, opskrifter samt store mængder info, som du kan tage med hjem.
På vores sæsonkurser kan du f.eks. lave julekonfekt eller påskeæg. Læs mere via booking link.
Praktisk info:
Det er ikke alle vores kursuslokationer der tilbyder chokoladekursus.
Kurset varer ca. 2 timer.
(adgang til kursus lokalet er kun for betalende deltagere).
Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, få feedback og selvfølgelig vil du også få rig mulighed for at smage på dine egne kreationer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med chokolade, læring og ny viden.
Har du spørgsmål til kurset, kan du skrive til kontakt@frellsen.dk.
Find kurserne her: