Sommer kampagne

Glæd en kollega med flødeboller
Scroll ned for at se mere

Udfyld kampagne formularen længere nede

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker så skriv venligst en mail til kaffe@frellsen.dk
 

Velkommen tilbage på arbejdspladsen

Efter mere end et år med hjemmearbejde, er vi så småt begyndt at komme tilbage på arbejdspladsen igen. Det vil vi gerne fejre sammen med jer! I den forbindelse har vi sammensat en masse gode tilbud og kampagner til jer.

Frellsen byder dig og dine kolleager velkommen tilbage på arbejdspladsen.

Grundet stor efterspørgsel på vores flødebollekampagne, beder vi dig om venligst at bestille dine flødeboller i god tid. 

Skriv dit navn...
Skriv din kommentar her...

Hvilke flødeboller kunne du tænke dig at glæde dine kollegaer med?

Nyd kaffepausen og en flødebolle fra Frellsen

 

 

PASSION

Drevet af passion, og med kærlighed til god chokolade, har I.M. Frellsen gennem generationer fremstillet chokolade, hvor den håndværksmæssige udførsel og råvarer af høj kvalitet er betingelsen for den unikke smagsoplevelse.

 

 
DET GODE HÅNDVÆRK

For os er fremstilling af chokolade et håndværk med sjæl. Vi fremstiller vores chokolade med håndkraft, ud fra stolte traditioner og af erfarent personale, så vi kan kræse for detaljerne og give vores kunder den bedste oplevelse og sikre produkter af høj kvalitet.

 

 

DE BEDSTE RÅVARER

Hos Frellsen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer. Alt fra chokolade, nougat, marcipan, karamel udvælges nøje fra specifikke leverandører, så de indfrier vores strenge krav til kvalitet og smag.

 

 

 

 

 

Tilbage på
arbejdspladsen?

Glæd medarbejdere og kunder med den bedste hjemmelavede chokolade.