• Levering 1-2 hverdage Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr.

Handelsbetingelser

 

Det skal være nemt og gennemskueligt at handle online, både når du handler til dig selv eller hvis du ønsker at sende en gave.
Hos Frellsen gør vi det nemt. Du kan betale med en lang række forskellige betalingskort el. med mobilepay, og du kan også selv vælge, om du vil have din bestilling leveret til døren eller til nærmeste pakkeboks eller posthus.
Her på siden kan du læse mere om vores handelsbetingelser.


 

1. Generelle oplysninger om I.M. Frellsen K/S

I.M. Frellsen K/S
CVR: 25340604
Industrivej 14
4000 Roskilde
Danmark

E-mail: kontakt@frellsen.dk
Telefonnummer: 46755300
 

2. Online betaling

Når du handler på frellsen.dk kan du anvende følgende betalingsmetoder:

• Mobilepay
• Dankort
• Visa/Dankort
• Visa
• Visa Electron
• Mastercard
• Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling på frellsen.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra I.M. Frellsen K/S. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Danmark.
 

3. Fragtpriser

39 kr. ved hjemmelevering. 
35 kr. ved levering til pakkeshop

Fri fragt ved køb over kr. 500. 

Click & Collect (afhentning i buitik) er ikke omfattet af fragtgebyr.

Vi sender alle vores pakker med GLS som distributionspartnere.
 

4. Levering og afhentning

Ordrer til levering med GLS er omfattet af et fragtgebyr, som altid vil fremgå ved valg af denne mulighed.
Ordrer til afhentning i butik (Click & Collect) omfattes ikke af et fragtgebyr.

Afsendelse af varer på Frellsen webshop til levering sker indenfor 1-2 hverdage. Sker bestilling en hverdag inden kl. 10, vil varen blive leveret den følgende hverdag.   
Bestilles varer fredag efter kl. 10 eller i forbindelse med helligdage, vil afsendelse ske den følgende hverdag.
Bestil gerne dine varer i god tid, hvis de skal bruges på en bestemt dato.

OBS: Vi sender gerne flødebollerne til levering, men gør samtidig opmærksom på, at det er en skrøbelig type vare. Derfor anbefaler vi, at du er hjemme ved modtagelsen af din pakke, såfremt den indeholder flødeboller.
Skulle du, mod forventning, modtage en pakke med itugåede flødeboller, kan henvendelse rettes til kontakt@frellsen.dk jf. punkt 8 i Handelsbetingelser.
Flødeboller købt på Frellsen.dk er bedst før ti dage efter modtagelsen (modtagelse: den dag de bliver leveret enten hjemme eller i pakkeshop).

Når du bestiller dine varer på Frellsen til Click & Collect, bedes du bl.a. vælge afhentningsdato. Bestilles varerne på en hverdag inden kl. 00, kan de tidligst afhentes i den pågældende butik næste dag efter kl. 12. Bestilles varerne torsdag efter kl. 23.59, kan de afhentes den følgende mandag efter kl. 12. Såfremt den følgende mandag er en helligdag, kan varerne afhentes den først følgende hverdag.
Den seneste mulige afhentningsdato er én måned efter afgivet bestilling. 

Straks efter gennemført bestilling modtages der en ordrebekræftelse. Ansvaret for bekræftelsen overgår til forbrugeren, når du modtager den på e-mail. Du bør derfor hurtigst muligt efter modtagelse kontrollere indholdet af bekræftelsen, og at den stemmer overens med din ordre.
Hvis du ikke modtager en e-mail med ordrebekræftelse, kan det være fordi, at den er havnet i mappen med uønsket mail. Hvis e-mailen ikke er dér, kan du skrive til kontakt@frellsen.dk.
 

5. Track & Trace

GLS sender dig en track & trace mail og/el. SMS, når din pakke går fra vores lager.
 

6. Flødeboller - Bemærk kort holdbarhedsperiode

Vores flødeboller er altid friskproducerede og har en kort holdbarhedsperiode - dog minimum 5 dages holdbarhed, fra modtagelse.
 

7. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Der er ikke returret på varer købt på frellsen.dk, da der jf. gældende fødevarelovgivning ikke ydes returret på fordærvelige fødevarer.
 

8. Reklamationer

Husk at gemme din kvittering/ordrebekræftelse i tilfælde af reklamation.
Reklamationen må ikke være følge af fejlagtig opbevaring af varen.
Ønsker du at reklamere over en vare købt på frellsen.dk, skal dette gøres inden for ”rimelig tid” efter afhentning af varen. Efter varens sidste anvendelsesdato ophører reklamationsretten.
Reklamationer skal ske på henvendelse til kontakt@frellsen.dk. Tag et billede af de varer du ønsker at reklamere over og vedhæft billedet i en mail sammen med dit ordre id.
 

9. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører såfremt varen har overskredet sidste anvendeles dato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på kontakt@frellsen.dk 
 

10. Klageadgang

Du har til enhver tid mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til kontakt@frellsen.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare eller tjenesteydelse også indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 


Opdateret

Handelsbetingelserne er opdateret 19-05-2021