• Levering 1-2 hverdage Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr.

Frellsen fabriksbutik

Altid gode tilbud direkte fra fabrikken

Fabriksbutikken holder åbent:
Mandag til fredag kl. 09.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-16.00

Chokoladens verden

Ideen om fabriksbutikken opstod, da vi hos Frellsen ønskede at give folk et kig ind i chokoladens verden og den daglige gang i produktionen. Tidligere har dette været forbeholdt de få, i form af rundture eller åbent hus. Fabriksbutikken er åben for alle udefra og sælger primært flødeboller og dagens produktion af chokolade.  

Byggeriet startede allerede i sommeren 2016, men tog for alvor fart i foråret 2017. Åbningen af butikken blev fastsat til oktober samme år. Den nye tilbygning består blandt andet af selve fabriksbutikken og to dragéringsrum. Derudover er der mulighed for at kigge ind til både pakkeriet og produktionen, så man kan følge med i hele processen.

Fabriksbutikkens sortiment skiller sig ud fra de øvrige butikkers, idét det primært består af flødeboller, dagens produktion af chokolade og kaffe, samt udvalgte poser og æsker.

Den daglige produktion

I 2006 blev fabrikken renoveret og udvidet for at skabe bedre faciliteter. I fabrikken bliver al Frellsen’s hjemmelavede chokolade og flødeboller produceret. Flødebollerne bliver produceret flere gange om ugen for at sikre, at der altid er friske flødeboller i butikkerne. Det når op på tusindvis af flødeboller om ugen. De øvrige dage bliver der produceret alt fra dessertchokolade, stænger, minitærter og meget andet. 

Ophold i produktionen:

Hvis du besøger vores fabriksbutik og ønsker at se fremstillingen af vores produkter, kan du til tider opleve ophold i produktionen på grund af frokostpause og lignende. Fra mandag til fredag har produktionen kaffepause fra 9.15-9.30, frokostpause fra 11.30-12.00 samt kaffepause igen fra 13.30-13.45. Produktionen slutter omkring kl. 15 på nær fredag, hvor produktionen allerede slutter kl. 11. Produktionen holder lukket alle fredage fra maj til og med juni hvert år.