Chokolade
Kaffe

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

En kaffeautomat til mange behov

 

Kaffeautomat

Frellsen kaffe har et meget stort udvalg af kaffeautomater og bryganlæg, der passer til alle behov. Vi både sælger, udlåner og leaser vore maskiner – alt efter hvilken løsning du vælger.


En kaffeautomat er en nem og driftssikker måde at sørge for, at der altid er kaffe på kanden. Uanset om det er i myldretiden om morgenen eller to minutter inden det næste møde starter, er det vigtigt at kaffen er god, rygende varm og let tilgængelig. Med en kaffeautomat er der ingen problemer med at kaffen er blevet lunken eller at kanden er tom.

 

 

Kontakt os på tlf.: 46 75 73 00, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jer!


 

Kaffeautomat med mange muligheder

Med en kaffeautomat fra Frellsen får I netop den kaffe I ønsker jer: En kop frisk kaffe med eller uden mælk og sukker, en kande til de kaffetørstige, hurtig instantkaffe til de travle, af friskkværnede bønner til de kræsne eller lækker espresso som den er eller med mælk til cappuccino, café latte, café au lait og andre populære kaffedrikke. Te, chokolade og suppe findes også i vores sortiment. Mulighederne er mange!


 

En stor kaffeautomat eller flere små?

De danske virksomheder spænder vidt i størrelse og sammensætning, så det gør vores portefølje naturligvis også. Vi leverer både store og små kaffeautomater, som hver har deres fordele. En lille kaffeautomat passer perfekt til det mindre kontor, og flere små fordelt på en større arbejdsplads kan modvirke kø i spidsbelastningsperioder. Med en stor kaffeautomat i kantinen er der til gengæld kun lidt vedligeholdelse og alle firmaets ansatte mødes på kryds og på tværs ved jeres nye midtpunkt. Vi kan også tilbyde en helt enkel kaffeautomat med kapsler til fx mødelokalet.

 

Skræddersyet tilbud

Vi kan levere en samlet pakke med kaffeautomat, underskab, rengøringskit, kopper, kaffe og meget andet ekstra tilbehør. Hvis I foretrækker selv at stå for opsætning i eget inventar, er det naturligvis også en mulighed. Vi rådgiver gerne.

I kan enten købe, låne eller lease jeres nye kaffeautomat.

 

 

Brugervenlig og lækker kaffeautomat

Kaffe er en naturlig del af de fleste danskeres liv og dagligdag. Sådan har det været i mange år, og udviklingen i kaffetyper og bryggemetoder har ikke stået stille. En kop sort kaffe, der langsomt er løbet gennem en Madam Blå, har de færreste tid til eller mulighed for at brygge på deres arbejdsplads. Baristaens avancerede espressomaskine er der heller ingen uerfarne, der vover sig ud i at betjene med succes.

 

Der kommer kaffeautomaten ind i billedet: En kaffeautomat fra Frellsen betyder, at I kan vælge lige den kop kaffe, I hver især har tid og lyst til. Med et enkelt tryk tryller jeres kaffeautomatvelsmagende sort kaffe eller cafe latte frem! Den brugervenlige kaffeautomat er med udviklingens hastige skridt ikke længere en hindring for lækker, friskbrygget kaffe af nymalede bønner. Den samme kaffeautomat kan endda tilfredsstille den travle kaffedrikker med en hurtig kop instant kaffe.

 

Tiden med de mange slidte termokander og langsomme kaffemaskiner er heldigvis ovre. Til glæde for køkken-og rengøringspersonale, og ikke mindst budgettet, er en kaffeautomat også nem at rengøre og vedligeholde.

 

Vi fører en lang række forskellige typer kaffe og hele bønner, så I kan smage jer frem til netop den kaffe, I foretrækker at fylde i jeres kaffeautomat.

I.M. Frellsen K/S. | Industrivej 14, 4000 Roskilde | Chokolade tlf. 46 75 53 00 | Kaffe tlf. 46 75 73 00 | CVR nr: 25340604

Kontakt Frellsen

Kontakt Frellsen Kaffe ved at Klikke her