Chokolade
Kaffe

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Kalea

Kalea

Kalea bruger den nyeste teknologi baseret på arven af ægte italiensk espresso, smag og kultur. Milk PerFoameren - er en unik automatisk mælkeskummer, der anvendes til at tilberede mælkebaserede drikke af høj kvalitet for en sansemæssig oplevelse, der begejstrer kop efter kop.

 

Med eller uden mælkeskæg - valget er dit!

Lækre varme drikke, der er baseret på dine favoritingredienser: friskmalede kaffebønner, instantmælk og chokolade - eller frisk mælk.

Kalea kan udlevere skummende lækker espresso med den perfekte crema og friskbrygget sort kaffe med glat overflade. Du kan vælge, om du vil have Kalea med muligheden for at tilføje køleskab med frisk mælk for derigennem at bringe caféstemningen helt ind på kontoret.

Maskinen har et flot og moderne design, der passer ind overalt. Den er let at anvende både af personale og som selvbetjening - og den flotte 7'' touchskærm er let at tilpasse, så drikkene præsenterer sig bedst muligt.

En unik løsning til alle kaffebehov

 

Optioner og tilbehør, underskab, bordplade og rengøringskit.

  

Kontakt os for tilbud på køb, leje, leasing eller servicekontrakt. 

 

I.M. Frellsen K/S. | Industrivej 14, 4000 Roskilde | Chokolade tlf. 46 75 53 00 | Kaffe tlf. 46 75 73 00 | CVR nr: 25340604

Kontakt Frellsen

Kontakt Frellsen Kaffe ved at Klikke her