Chokolade
Kaffe

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

kaffeautomater

 

Kaffeautomater

Vi er leveringsdygtige i alle størrelser kaffeautomater til enhver dansk virksomhed af enhver størrelse og sammensætning. Store kaffeautomater sætter vi ofte op i kantinen, receptionen eller andre centrale knudepunkter i jeres firma, hvor alle ansatte mødes på kryds og på tværs i løbet af dagen.


Mellemstore kaffeautomater findes tit i mindre virksomheder eller selvstændige afdelinger, hvor de hurtigt kan blive et givtigt midtpunkt for jeres uformelle møde. Små kaffeautomater er særligt velegnede til mødelokalet hvor den hurtige kop kaffe fra en kapsel opfylder de individuelle behov uden at deltagerne behøver bevæge sig langt væk.

Vi fører en lang række forskellige kaffeautomater fra producenter som Wittenborg, Bonamat og Rex Royal, så ethvert behov kan opfyldes.

 

 

Kontakt os på tlf.: 46 75 73 00, så vi sammen kan finde det bedste tilbud til jer! 


 

 

Stil krav til jeres kaffe

Alle vores kaffeautomater opfylder krav om først og fremmest at levere kvalitetskaffe! Kaffe skal være frisk og varm. Derefter kan jeres prioriteringer variere: Skal det gå hurtigt, kan vi tilbyde kaffeautomater med instantkaffe. Skal det være nybrygget, er vores kaffeautomater med frisk kaffe løsningen. Skal kaffen være ekstra lækker, findes der også kaffeautomater med hele bønner, der kværnes til hver enkelt kop. Det tager lidt længere tid, men friskere bliver det ikke.

Vi danskere drikker meget kaffe, så lad os nyde oplevelsen ved hver kop!

 

 

Café latte og andre populære drikke

Er en kop dansk kaffe med eller uden mælk og sukker ikke helt nok til at tilfredsstille jeres behov, kan vi også tilbyde kaffeautomater med endnu flere muligheder. Med udgangspunkt i en god espresso kan I selv nemt og enkelt lave de lækreste kaffedrikke såsom café latte, cappuccino og café au lait som havde en barista lavet og serveret den for jer. Varm kakao, te og suppe findes også i vores portefølje.

 

 

Priser på kaffeautomater

Prisen på en kaffeautomat afhænger af dit behov og forbrug. Derfor er det svært at give en eksakt pris på en kaffeautomat og derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os, så vi kan rådgive dig og give dig et tilbud på lige netop din kaffeløsning og din pris.

 

Leasing af kaffeautomat

En af årsagerne til at prisen kan variere er, at du i stedet for at købe din kaffeautomat til en fast pris har mulighed for at lease eller leje den. Når du leaser eller lejer får du en totalpris inklusiv service og forbrug og ved derfor præcist, hvad du skal betale for din kaffeløsning hver måned.

En anden fordel er, at du ikke er så låst til en bestemt automat, men hyppigere kan udskifte til nye modeller.

 

 

Kaffeautomater og meget mere

Udover vores store sortiment af kaffeautomater kan vi også levere en masse ekstra tilbehør, fx underskab, rengøringskit, kopper og kaffe. Lad os skræddersy en løsning til jer, som opfylder jeres krav og tager højde for netop jeres firmas størrelse og lokale forhold. 

I har mulighed for enten at købe, låne eller lease vores kaffeautomater

 

 

Kaffeautomater skaber hygge

Vi danskere er kendt verden over for vores hygge. Det er et koncept, der er svært at forklare og om end endnu sværere at oversætte til fremmedsprog. Mange gange vil du opleve, at en kop kaffe indgår som en del af beskrivelsen af hygge. Kaffemaskiner og kaffeautomater bliver altså hurtigt en central del af at skabe en god stemning. I samles om kaffeautomaterne i løbet af dagen, tager en pause fra arbejdet, og i den hyggelige stemning kan I tale om løst og fast –professionelt eller privat. I den afslappede atmosfære, der omgiver kaffeautomater, kan I finde nye løsninger og makkerskaber. Det er den effekt, kaffe har på folk.

 

Selvom ventetid ved kaffeautomaterne måske ved første øjekast virker som tidsspilde, kan de være uvurderlige centre for kreative tanker. Vidensdeling i praksis er også almindeligt forekommende, så kaffeautomater spredt rundt om i virksomheden er en god investering i flere henseender. Medarbejdere i godt humør efter uformel dialog med kollegaer omkring kaffeautomaten giver bare en overordnet god stemning, som ofte fører til et højere produktivitetsniveau. Samtidig føler du og dine kollegaer jer forkælet med lækker kaffe fra en af vores mange kaffeautomater, som kan levere lige den bryg, I hver især sukker efter om morgenen, til frokost og om eftermiddagen. 

 

Kaffe produktion og kaffeautomater

I.M. Frellsen K/S. | Industrivej 14, 4000 Roskilde | Chokolade tlf. 46 75 53 00 | Kaffe tlf. 46 75 73 00 | CVR nr: 25340604

Kontakt Frellsen

Kontakt Frellsen Kaffe ved at Klikke her