Chokolade
Kaffe

634x150-redbarnet-ny

Frellsen chokolade og Red Barnet i samarbejde om årets chokoladejulekalender 

Frellsen chokolade og Red Barnet arbejder igen i år sammen om årets chokoladekalender, som spreder glæde i julen, og som støtter Red Barnets arbejde for udsatte børn. 

 

Kom med, når der d. 23. november 2019 afholdes lanceringsevent i alle Frellsen butikker landet over i tidsrummet 10:00-12:00. 

Her byder vi alle børn ifølge med en voksen på en kop varm kakao og en smagsprøve på den julechokolade, som gemmer sig bag lågerne i årets kalendere. 

 

Vi gentager succesen fra sidste år og glæder os over det fortsatte samarbejde med Red Barnet.

Vi oplevede stor interesse fra vores kunder, som ønskede at støtte den gode sag og samtidig glæde både børn og voksne med lækker chokolade.  Vi forventer, at efterspørgslen vil være lige så stor i år, og håber hermed at have skabt en ny juletradition hos rigtig mange familier. 

– Peter Frellsen, direktør og 4. generation i Frellsen chokolade

 

Samarbejdet mellem Frellsen chokolade og Red Barnet betyder, at 10% af det samlede salg af julekalenderne går til Red Barnets arbejde. Arbejdet indebærer bl.a. oplevelsesklubber og arrangementer for børn, både i juletiden og resten af året.  

 


Frellsen Chokolade og Red Barnet from Frellsen on Vimeo.

I.M. Frellsen K/S. | Industrivej 14, 4000 Roskilde | Chokolade tlf. 46 75 53 00 | Kaffe tlf. 46 75 73 00 | CVR nr: 25340604